Welkom bij Lingüística


Lingüística is een professioneel vertaalbureau dat vertalingen verzorgt in de taalcombinaties Nederlands, Spaans, en Engels. In de afgelopen jaren hebben wij ons betrouwbare en hechte netwerk aan ervaren en gekwalificeerde vertalers uitgebreid. Hierdoor kunnen wij u op verzoek ook vertaaldiensten aanbieden vanuit de Nederlandse naar de Engelse, Duitse, en Franse taal, en vice-versa.

Wij hebben onze sporen reeds ruim verdiend in de meest uiteenlopende bedrijfstakken van het internationale bedrijfsleven. Met een feilloos commercieel inzicht kunt u er op vertrouwen dat u een aantrekkelijke en wervende tekst in handen krijgt, waarmee u op positieve wijze uw organisatie in de media kunt presenteren.

Ook voor de vertaling van officiële documenten bent u bij Lingüística aan het juiste adres. Onze beëdigde vertalers dragen zorg voor een representatief en nauwkeurig vertaald document volgens de richtlijnen van beëdiging.

Daarnaast kunt u voor redactionele werkzaamheden of proofreading van teksten rekenen op onze taalkundige expertise binnen de commerciële en zakelijke dienstverlening.

Sascha Schoumans is de drijvende kracht achter de onderneming. Sinds de oprichting in 2006 is het bedrijf gestaag gegroeid tot een volwaardig allround vertaalbureau. Een grondige en uitgebreide kennis van zaken, een betrouwbaar en ervaren vertalersnetwerk, een ruim aantal talencombinaties, een uiterst servicegerichte en flexibele houding, en niet te vergeten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de visie, van waaruit Lingüistica haar dienstverlening aanbiedt.

Voor alle vertaalprojecten, groot of klein, geldt dat u één contactpersoon heeft die uw opdracht van a tot z coördineert. En dat waarderen onze klanten. Op onze website tonen wij u een kleine greep uit de referenties binnen onze zakelijke klantenkring. Gewaardeerde opdrachtgevers die hun vertrouwen in de deskundigheid van Lingüística hebben gesteld.

Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.