Home » Beëdigde Vertalingen » Vertaalbureau Spaans

Beëdigde en niet-beëdigde vertalingen Spaans

het vertaalbureau voor beedigde en niet beedigde vertalingen spaans

Of u nu een beëdigde vertaling nodig heeft of uw website wilt vertalen: wij gaan voor u een stap verder dan andere vertaalbureaus. U kunt bij ons niet alleen rekenen op een vertaling van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Een snelle levertijd is net zo goed van belang en daar houden wij ons aan!

Wilt u uw website vertalen in meerdere talen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van gerenommeerde vertalers kan Lingüística ook de vertaling van uw website naar het Engels, Duits en Frans verzorgen. Vanzelfsprekend met de 100% kwaliteitsgarantie dat u uitsluitend met native-speakers van doen heeft.

Een akte beëdigd vertalen is ons dagelijks werk

een akte beedigd vertalen is ons dagelijks werk

Omdat wij al meer dan 15 jaar verschillende aktes vertalen, beschikt Vertaalbureau Lingüística over een schat aan ervaring als het gaat om beëdigd vertalen. De aktes die dagelijks door ons naar het Spaans worden vertaald zijn onder andere: een huwelijksakte, scheidingsakte,  volmacht, uittreksel (KvK bv.), huwelijkse voorwaarden, verklaring van ongehuwd zijn, testament, verklaring van erfrecht, koopaktes, rijbewijs, contract, en alle overige notariële documenten.

Ook zijn wij dankzij meer dan 15 jaar ervaring bekend met het aanvragen van apostilles en het legaliseren van documenten. Zo zorgen wij ervoor dat u, tijdens en na het vertaalproces van bijvoorbeeld de benodigde IND-documenten, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) of statuten niet onnodig voor verrassingen komt te staan.

Staat het officiële document dat u in handen heeft hier niet bij?
Neem gerust contact met ons op! U kunt erop vertrouwen dat onze vertalers Spaans dankzij hun kennis en kunde bekend zijn met elke type document.

Website vertalen voor zakelijke opdrachtgevers

website vertalen voor zakelijke opdrachtgevers

Een vakkundig vertaalde website biedt garantie voor internationaal succes.

Vertaalbureau Lingüística biedt een zeer brede en deskundige ervaring in vrijwel alle bedrijfssectoren, zoals u bij onze Referenties kunt zien.

Met het succesvol vertalen van teksten voor uw website is het cruciaal dat deze door een native speaker worden uitgevoerd. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste tone of voice, passend bij de internationale doelgroep. Uw website vertaling vraagt zowel om uiterste nauwkeurigheid als een gezond commercieel inlevingsvermogen.

De kleinste fouten of misstanden kunnen zorgen voor negatieve gevolgen voor uw onderneming. Teksten laten wij dan ook uitsluitend vertalen door vertalers die beschikken over affiniteit met de specialisatie van de vertaling. Daarnaast kunt u rekenen op de 100% kwaliteitsgarantie dat alle teksten door een tweede vertaler zorgvuldig worden gecontroleerd. Vertalen van de website naar het Spaans, Engels, Duits en Frans: u kunt dit volledige all-in project in de vertrouwde handen van Vertaalbureau Lingüística leggen. Zo is er één vast contactpersoon die het vertaalproces van uw meertalige website coördineert en uw project van A tot Z tot in de uiterste puntjes verzorgt.

Wilt u uw website laten vertalen door een professioneel vertaalbureau met oog voor een scherp tarief en snelle levertijd? Klik hier voor een vrijblijvend advies!

Call Now Button