Nederlands

“Laat woorden spreken”

Español

“Deja que las palabras hablen”

English

“Let words be the message”

Professioneel en deskundig vertaalbureau

Concurrerend tarief

Hoogwaardige kwaliteit

Ruim 15 jaar ervaring

Altijd één contactpersoon voor uw vertaling

Beëdigde vertalers en uitsluitend native-speakers

Gespecialiseerd in de meest uiteenlopende vakgebieden

Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers (RBTV)

Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)

Professioneel en deskundig vertaalbureau

Ruim 15 jaar ervaring

Gespecialiseerd in de meest uiteenlopende vakgebieden

Concurrerend tarief

Altijd één contactpersoon voor uw vertaling

Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers (RBTV)

Hoogwaardige kwaliteit

Beëdigde vertalers en uitsluitend native-speakers

Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)

Professionele vertalingen Spaans

Lingüística is een allround vertaalbureau dat (beëdigde) vertalingen verzorgt vanuit en naar de Spaanse taal. Een servicegerichte en flexibele houding, duidelijke afspraken over de deadline, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de visie, van waaruit Lingüistica sinds 2006 haar dienstverlening aanbiedt. In de afgelopen jaren hebben wij ons betrouwbare en hechte netwerk aan ervaren en gekwalificeerde vertalers uitgebreid. Hierdoor kunnen wij u op verzoek ook vertaaldiensten aanbieden vanuit de Nederlandse naar de Engelse, Duitse, en Franse taal, en vice-versa.

Aan onze referenties ziet u dat wij onze sporen reeds ruim hebben verdiend in de meest uiteenlopende bedrijfstakken van het internationale bedrijfsleven. Gewaardeerde opdrachtgevers die hun vertrouwen in de deskundigheid van Lingüística hebben gesteld.

Dankzij ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van vertalingen Spaans en door een permanente bijscholing is de terminologische kennis up-to-date voor talrijke vakgebieden.

Een vertaling Spaans in 5 stappen

  • U stuurt ons de tekst of een scan per e-mail toe.
  • U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte met een scherpe prijs en korte levertermijn.
  • Na akkoord op de offerte wordt het document vertaald naar het Nederlands of Spaans en eventueel beëdigd.
  • Als extra kwaliteitsgarantie wordt de vertaling grondig gecontroleerd door een tweede vertaler.
  • De vertaling wordt u per e-mail of per post toegestuurd. Betreft het een beëdigde vertaling Nederlands-Spaans? Dan moet er in veel gevallen een apostille worden aangevraagd. U kunt bij de instantie waar de vertaling voor is bestemd navragen of het aanvragen van een apostille noodzakelijk is.

Vraag hier vrijblijvend de prijs en levertijd van uw Spaanse vertaling op!

Extra kwaliteitsgarantie voor vertalingen

Voor alle vertaalprojecten, groot of klein, geldt dat u één contactpersoon heeft die uw opdracht van a tot z coördineert. Bij Lingüística wordt uw vertaalproject altijd uitgevoerd door een vertaler die de doeltaal als moedertaal beheerst (native-speaker).

Als extra kwaliteitsgarantie worden alle vertalingen door een tweede vertaler grondig gecontroleerd.

Website laten vertalen?

Een representatieve website is tegenwoordig een must. Om een groter publiek te bereiken, is een meertalige website een minimale vereiste voor serieuze website eigenaren.

Bij Vertaalbureau Lingüística zit u daarom goed als u uw website wilt laten vertalen naar of vanuit het Spaans. Dankzij een intensief en vertrouwd netwerk van gekwalificeerde vertalers kan uw website tevens vanuit of naar het Engels, Duits, en Frans worden vertaald. Wel zo praktisch als u deze klus in een keer in de handen van een professioneel en ervaren vertaler kunt leggen. U kunt vertrouwen op een meertalige website met een commercieel sterk geschreven tekst, die voor uw internationale bezoekers leest alsof het hun moedertaal is.

Vertaler Spaans in Utrecht, Amsterdam, Almere, Hilversum, Amersfoort

Als u op zoek bent naar een vertaler Spaans in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Almere, Hilversum of Amersfoort, dan hoeft u niet verder te zoeken. Dankzij de centrale ligging van Vertaalbureau Lingüística in Het Gooi, bedienen wij klanten uit een groot deel van Nederland. Omdat vrijwel alle vertaaldiensten digitaal of per post worden verzorgd, hebben ook klanten uit bijvoorbeeld regio Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Lelystad, Leeuwarden, Groningen, Alkmaar en Haarlem Vertaalbureau Lingüística weten te vinden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw vertaalproject!

Onze referenties

Call Now Button